Corvina Edu. - Više od običnog web šopa!
Više od običnog web šopa! 024/874-298


0 Din
0 kom
Corvina Edu. - Više od običnog web šopa!PRIJAVA

E-mail:
Lozinka:

Zaboravljena Lozinka
REGISTRACIJAKORPA

Vrednost Vaše porudžbine:
0 Din

SADRŽAJ KORPEPROIZVODI


Izabertie jedan od navedenih menija, ili koristite potraživač proizvoda!


NOVOSTI
AKCIJA
RASPRODAJA
JASLICE
VRTIĆ
ŠKOLA
ATLETIKA
BRENDOVI
ZA HOTELE
Minimat szortírozó készlet      Minimat szortírozó készlet
Bruto cena: 11 740 Din

     

LER 0217
Minimat szortírozó készlet

40x11x29 cm
620 db-os készlet:
36 db gyümölcs, 36 db háziállat
36 db jármű, 36 db dinoszaurusz
101 db síkidom, 102 db láncszem
256 db színes korong a számfogalom megerősítéséhez
6 db tányér színválogatáshoz
3 db pörgetőkártya
1 db számos dobókocka
1 db tálca szortírozáshoz
6 db szortírozó zacskó
Materijal: műanyag
6Preporučuje se za uzrast: - 15


Ovaj predmet je na lageru!
Ovaj predmet je na lageru!Besplatno preuzimanje robe u našoj prodavnici.


Ukoliko Vam se ovo sviđa podelite na Facebook.


Opis/uputstvo:
Pravila igre
Ez a matematikai fejlesztő játékcsalád az iskolára történő felkészüléshez nyújt segítséget. Az élénk színű, kellemes tapintású, tartós műanyagból készült figurák a gyermekek érdeklődési köréhez közel állnak. A szortírozó készlettel való játék során az óvodások megtapasztalják a halmazképzés alapjait (szín, forma, méret, azonosság-különbözőség). Alkalmas sorozatalkotás, a sorrendiség és a számfogalom kialakítására, továbbá a feladattudat, a logikus gondolkodás, és az emlékezet fejlesztésére.
A szortírozó készlet segít megismertetni a gyerekekkel a matematika alapjait (számolást, szortírozást, párosítást). A játékok előtt hagyjunk időt a gyerekeknek, hogy megismerjék a készletben található tárgyakat, összehasonlítsák azokat színük és méretük alapján.

Játéklehetőségek:
1. Cél: számok felismerése és számolás Szükséges hozzá: számos pörgetőkártya, gyümölcsök Tegyük az összes gyümölcsöt egy kupacba. A gyerekek sorban pörgetnek a pörgetőkártyával és felvesznek a pörgetésnek megfelelő számú gyümölcsöt. Amikor az összes gyümölcs elfogyott vége van a játéknak. Aki a legtöbbet gyűjtötte össze az lesz a győztes.
2. Cél: páros és páratlan számok megismerése Szükséges hozzá: számos pörgetőkártya, figurák Az első játékos pörget a pörgetőkártyával és a pörgetésnek megfelelő számú figurát elhelyez az asztalon két sorban (megpróbálja egyenlően elosztani a figurákat). Ha a két sor egyenlő hosszúságú, akkor a szám páros. Ha az egyik sor eggyel hosszabb, akkor a szám páratlan. A gyerekek feladata, hogy eldöntsék a számról, hogy az páros vagy páratlan.
3. Cél: a több és kevesebb fogalmának megismerése Szükséges hozzá: számos pörgetőkártya, dinoszauruszok A játékot két gyerek játszhatja. Az első gyerek pörget a pörgetőkártyával és felvesz annyi dinoszauruszt amilyen számot pörgetett. A második gyerek ugyanezt teszi. Majd megnézik, hogy kinek van több dinoszaurusza. Akinek több van, az megkapja a másik játékos dinóit is. Aki a játék végére több dinót gyűjtött össze az lesz a győztes.
4. Cél: 1-10-i számolás, oda és vissza Szükséges hozzá: egy számos dobókocka, járművek Rakjuk az összes járművet egy kupacba. A gyerekek sorban dobnak a dobókockával és felvesznek a dobásnak megfelelő számú járművet. Amikor egy játékos összegyűjtött 10 járművet akkor a következő körtől a dobásnak megfelelő számú járművet kell visszaraknia a kupacba.
5. Cél: színek megismerése, problémamegoldó-képesség fejlesztése Szükséges hozzá: színes pörgetőkártya, dinoszauruszok Minden játékos választ egy dinó fajtát. A játék célja, hogy a pörgetések által a játékosok összeállítsanak egy dinó családot különböző színű dinókból (az általuk kiválasztott fajtából, minden színből egy ).Ha valaki pl. pirosat forgat, de már van piros dinója, akkor kimarad a körből. A játék akkor ér véget, amikor minden játékos összegyűjtötte a dinóit.
6. Cél: számok és formák felismerése, összeadás Szükséges hozzá: formás és számos pörgetőkártya, geometriai formák A gyerekek pörgetnek mindkét pörgetőkártyával .Ha pl. valaki ötöst és háromszöget forgat, akkor fel kell vennie 5 háromszöget az asztalról. Ez után ismét forgat mindkét kártyával. Ha pl. valaki kettest és hatszöget forgat, akkor 2 hatszöget kell felvennie. Ez után a játékosnak össze kell adnia a kipörgetett két számot, illetve meg kell számolnia a nála lévő formákat.
7. Cél: számolás gyakorlása Szükséges hozzá: szortírozó tál, kis műanyag korongok Tegyük a szortírozó tálakat az asztal közepére. Mondjunk egy számot, pl.5, és kérjük meg a játékost, hogy tegyen 5 korongot mindegyik tálba.Preporučujemo Vam   

Minimat szortírozó készlet
NA LAGERU!


Bruto cena: 3 085 Din
     

Domino za konstrukciju
NA LAGERU!


Bruto cena: 6 970 Din
     

Számbingó 1-10
NA LAGERU!


Bruto cena: 4 550 Din
     

Mini Mafin - Sortiranje
NA LAGERU!


Bruto cena: 205 Din
     

Macicsalád
NA LAGERU!


Bruto cena: 380 Din
     

Kártya - Osztás
NA LAGERU!


Bruto cena: 655 Din
     

Összeadás és kivonás triominó
NA LAGERU!


Bruto cena: 5 650 Din
     

Számolás 1-10-ig
NA LAGERU!


Bruto cena: 7 280 Din