Corvina Edu. - Više od običnog web šopa!
Više od običnog web šopa! 024/874-298


0 Din
0 kom
Corvina Edu. - Više od običnog web šopa!PRIJAVA

E-mail:
Lozinka:

Zaboravljena Lozinka
REGISTRACIJAKORPA

Vrednost Vaše porudžbine:
0 Din

SADRŽAJ KORPEPROIZVODI


Izabertie jedan od navedenih menija, ili koristite potraživač proizvoda!


NOVOSTI
AKCIJA
RASPRODAJA
JASLICE
VRTIĆ
ŠKOLA
ATLETIKA
BRENDOVI
ZA HOTELE
Légzéstechnika fejlesztése
Turbinó      Légzéstechnika fejlesztése<br>Turbinó
Bruto cena: 3 240 Din

     

GS 2005
Légzéstechnika fejlesztése
Turbinó

22x22x10 cm
1 db alaptábla
10 db szürke jelölőkarika
10 db narancs jelölőkarika
2 db titokzsák
Materijal: műanyag, gumi
2 Broj igrača
4Preporučuje se za uzrast: - 15


Ovaj predmet je na lageru!
Ovaj predmet je na lageru!Besplatno preuzimanje robe u našoj prodavnici.


Ukoliko Vam se ovo sviđa podelite na Facebook.


Opis/uputstvo:
Pravila igre
Olyan erővel szabad a propellert megfújni, hogy az a megnevezett ábránál álljon meg. Fejleszti a légzéstechnikát, elősegíti a helyes beszéd kialakulását.
A játékot két gyerek játszhatja, akik fújással pörgetik a propellert. A legjobb eredményt úgy érhetjük el, ha a propeller szélén lévő színes körökre irányítjuk a levegőt, ezért fontos, hogy a játék egy magasságban legyen a gyerekek arcával. A játék egy kétoldalú képes karikát tartalmaz, amely változatos játékot tesz lehetővé.
Játéklehetőségek:

A zöld karikával A játék kezdete előtt a játékosok színt választanak. Aki a narancsot választotta arról az oldalról fúj ahol a narancs színű pöttyöt látja. A játékosok megkapják a színükhöz tartozó gumikarikát, amelyeket az asztal közepére helyeznek. A játék úgy indul, hogy egyszerre mindkét játékos elkezdi fújni a propellert a saját oldaláról. Ahol az megáll onnan kezdődik a játék. A játékot a legfiatalabb játékos kezdi. Mielőtt elkezdi fújni a propellert meg kell mondani, hogy melyik állatot akarja „elkapni” és hogy ezt hány próbálkozással teszi meg (1-3). A játék nehezíthető úgy, hogy ha a propellernek legalább egy egész kört meg kell tennie mielőtt a kijelölt állathoz ér. Ha a játékosnak sikerül elkapnia a „kijelölt” állatot, akkor egy gumikarikát tehet az adott állathoz. Ha nem sikerül megoldania a feladatot, akkor a következő játékos jön. A játékot az a játékos nyeri, akinek előbb sikerül elkapnia tíz állatot

A kék karikával A játékot a legfiatalabb játékos kezdi azzal, hogy színt választ magának. Megfújja a propellert, és ahol az ő színének megfelelő pont megáll oda tehet egy gumikarikát. Ha már a másik játékos elfoglalta a forgatott helyet saját karikájával, akkor azt onnan el kell távolítani és vissza kell adni a játékosnak. Ha a játékosnak sikerül egy párt alkotnia akkor egy plusz fújási lehetőséghez jut. Akkor van párja a játékosnak, ha olyan képnél áll meg a propeller (pl.: cápa) amelynek a párját (másik cápa) már korábban kiforgatta a játékos. A páron lévő gumikarikák védetté válnak, így azokat akkor sem lehet eltávolítani ha a másik játékos is kiforgatja az adott képet. Ha a propeller az egyik narancssárga csillagnál áll meg, akkor a játékos egy plusz fújási lehetőséghez jut. Ha a gumikarikán, akkor a játékosoknak színt kell cserélniük. Az a játékos lesz a győztes, akinek több gumikarikája lesz a karikán a játék végén.Preporučujemo Vam:      

Légzéstechnika fejlesztése<br>Turbinó
NA LAGERU!


Bruto cena: 5 025 Din
     

Fújd óvatosan! - lottójáték
NA LAGERU!


Bruto cena: 5 320 Din
     

Schubi mimika
NA LAGERU!


Bruto cena: 3 040 Din
     

Fudbal na duvanje


Bruto cena: 8 250 Din