Corvina Edu. - Više od običnog web šopa!
Više od običnog web šopa! 024/874-298


0 Din
0 kom
Corvina Edu. - Više od običnog web šopa!PRIJAVA

E-mail:
Lozinka:

Zaboravljena Lozinka
REGISTRACIJAKORPA

Vrednost Vaše porudžbine:
0 Din

SADRŽAJ KORPEPROIZVODI


Izabertie jedan od navedenih menija, ili koristite potraživač proizvoda!


NOVOSTI
AKCIJA
RASPRODAJA
JASLICE
VRTIĆ
ŠKOLA
ATLETIKA
BRENDOVI
ZA HOTELE


O Nama

Razvoj

Corvina-edu je osnovana 2006. godine sa ciljem da ispunimo sve potrebe obrazovnih institucija. Naš slogan u potpunosti ispoljava naš rad:

„Sve za obrazovanje”


Na osnovu više godišnjih iskustva postepeno smo korigovali i raširili naš asortiman po Vašim željama. Naša sadašnja ponuda u potpunosti ispunjava potrebe predškolskih i školskih ustanova. Naš asortiman obuhvata nameštaj i opremu za predškolske i školske ustanove, edukativne igračke i nastavna sredstva.

Da bi olakšali rad pedagoga naše proizvode smo smestili po grupama sa tačnim opisom .

Kvalitet

Naš trud za pružanje odgovarajućeg kvaliteta je konstantan. Naši proizvodi u potunosti odgovaraju najstrožijim propisima. Importujemo proizvode isključivo sa međunarodnom CE oznakom kvaliteta.

 

Dostupnost robe

Naš asortiman je prikazan na našem web šopu. Naručivanje naših proizvoda je moguće putem web šopa, e-mail-a, telefona ili faksa.

Cene

Trudimo se da naše cene budu povoljne i realne, a pored toga često imamo i više akcija i sniženja. Plaćanje robe je moguće gotovinom i preko računa. Cene proizvoda sadrže i uračunat PDV.  

Poslovne kolege

U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za naše proizvode, za naručivanje ili plaćanje, slobodno nam se obratite na jednom od navedeni kontakta. Trudićemo se da u što kraćem roku i što preciznije Vam odgovorimo. Stojimo Vam na raspolaganju ako Vam je potreban predračun ili ponuda za neki konkurs.

Srdačno primamo Vaše sugestije i ideje, čekamo Vaše pitanje da bi Vam mogli što više olakšati rad.

Molimo Vas da nas kontaktirate na jednom od navedenih kontakta.

Corvina-edu , 24420 Kanjiža, 024/874-298