Corvina Edu. - Više od običnog web šopa!
Više od običnog web šopa! 024/874-298


0 Din
0 kom
Corvina Edu. - Više od običnog web šopa!PRIJAVA

E-mail:
Lozinka:

Zaboravljena Lozinka
REGISTRACIJAKORPA

Vrednost Vaše porudžbine:
0 Din

SADRŽAJ KORPEPROIZVODI


Izabertie jedan od navedenih menija, ili koristite potraživač proizvoda!


NOVOSTI
AKCIJA
RASPRODAJA
JASLICE
VRTIĆ
ŠKOLA
ATLETIKA
BRENDOVI
ZA HOTELE


PRIJAVA
E-mail:
Lozinka:
 
[ REGISTRACIJA ]
[ Zaboravljena Lozinka ]

Poštovani posetioci. Molimo Vas da pažljivo pročitate uputstvo i uslove korišćenja našeg web šopa.  
Naš web šop radi od decembra 2012. godine, i pod stalnim ažuriranjem je.

KORISNICI
Prvenstveni cilj naše web stranice je da olakšamo obrazovnim institucijama naručivanje nameštaja, igračaka i nastavnih sredstava.  Zbog velikih interesovanje smo omogućili korišćenje web šopa i privatim licima.


Corvina-edu web stranica će Vam pomoći u sastavljanju i u prosledi narudžbenice. Vaša narudžbenica će do nas stići putem e-mail-a, a mi ćemo Vas kontaktirati narednih dana.


REGISTRACIJA

Na našu web stranicu svako može lako i jednostavno da se registruje.
 

Potrebno je samo da kliknete ispod menija WEB ŠOP na dugme REGISTRACIJA.

Molimo Vas da tokom registracije date tačne i ispravne podatke! 

PRIJAVA


Da bi mogli poslati narudžbenicu potrebno Vam je da se prijavite. Za prijavu Vam je potreba e-mail adresa koju ste dali prilikom registracije i lozinka.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, kontaktirajte nas na corvina@sks.co.rs ili na 024/874-298. 

Posle prijave će se pojaviti Vaša narudžbenica. Molimo Vas da proverite podatke na narudžbenici i kliknite na U REDU dugme. Zatim izaberite željeni meni i pogledajte našu ponudu

NARUČIVANJE


Izaberite željeni predmet, podesite željenu količinu i kliknite na sliku korpica. Ovako će se izabrani predmet pojaviti na Vašoj narudžbenici.

Pažnja: Ukoliko ne klinite na sliku korpica, predmet neće se pojaviti na narudžbenici.


Klikom na dugme SADRŽAJ KORPE možete pogledati Vašu narudžbenicu, gde će biti naznačen ime predmeta, željena količina i ukupna cena. Ukoliko iz izabranog predmeta želite veću ili manju količinu od naznačenog, upišite novu količinu i klinite na dugem OSVEŽI.


Ukoliko ste zadovoljni narudžbenicom, kliknite na dugme NARUČUJEM. Ovako možete pogledati konačnu narudžbenicu. Sledeći korak je da kliknite na dugme POŠALJI. Mi ćemo Vas kontaktirati narednih par dana da bi se dogovorili o načinu plaćanja, isporuke itd.


Nadamo se da sa ovom web šopom smo Vam olakšali proceduru naručivanja. Web stranica je pod stalnim ažuriranjem, da bi što više zadovoljavala Vaše potrebe


Srdačno primamo Vaše sugestije,  ideje,i odgovaramo Vam na svako pitanje vezane za naručivanje, plaćanje i proizvode. Kontaktirajte nas na corvina@sks.co.rs ili na 024/874-298.OPIS MENIJA:

Glavni meni se deli na 3 grupe:

PROIZVODI:


JASLICE
VRTIĆ
ŠKOLA


Ako ste izabrali željenu grupu, klikom na ime grupe videćete više podgrupa. 

PROIZVODI:

JASLICE
VRTIĆ
      Nameštaj 
      Percepcija 
      Montesori 
      Konstruktor 
      Fina motorika 
      Matematika 
      Naša okolina 
ŠKOLA

Ukoliko ste zainteresovani za nameštaj, kliknite na dugme NAMEŠTAJ.

Oprez! 
Prilikom ulaza u grupe videćete još više podgrupe. Zato su potrebne da bi Vam olakšale traženje proizvoda.


Ukoliko želite izaći iz grupe, klikom na ime te grupe jednostavno možete izaći iz nje.


Ukoliko želite pomoć kontaktirajte nas na corvina@sks.co.rs ili na 024/874-298.


KONTAKT: 

Za traženje nove ili zaboravljene lozinke: corvina@sks.co.rs 
Za pitanje vezano za naručivanje i proizvode: 024/874-298
Za slanje narudžbenice putem faks-a: 024/874-298USLOVI KUPOVINE:

Molimo Vas da radi uspešne i bezbrižne saradnje pažljivo pročitajte Uslove korišćenja web stranice. Upozoravamo Vas da naručivanje sa web šop-a ujednom znači i prihvatanje uslova. 


USLOVI ISPORUKE


Svakom prilikom po sopstvenom dogovoru.


Lično preuzimanje
Ako ste se odlučili pored ličnog preuzimanja to možete učiniti na adresu: 24420 Kanjiža, Subotički put 2. Termin preuzimanja po dogovoru.

USLOVI KUPOVINE
Kupovina iz Corvina-edu web šopa se vrši putem elektronske narudžbenice preko web stranice, preko e-mail-a na adresu corvina@sks.co.rs ili preko telefona 024/874-298.

Registracija
Svako može lako i jednostavno da se registruje, potrebno je samo prilikom registracije da date ispravne i tačne podatke, i da prihvatite uslove kupovine. Corvina-edu ne snosi odgovornost zbog eventualne greške, ako su uzroci greške neispravni podaci.

Proizvodi
Opis proizvoda, dimenzije i cene se nalaze pored slike predmeta. Cena predmeta sadrži uračunat PDV a ne i troškove isporuke. Držimo pravo za izmene cena. Svaka akcija traje dok traju zalihe. Ukoliko nemamo na lageru naručeni proizvod kontaktiraćemo Vas putem navedenih kontakta .Neki proizvodi mogu se razlikovati od slike ( npr.: boja).

Garancija
Corvina-edu samo te proizvode uvozi koji imaju sve potrebne dozvole. Roba do preuzimanja čini vlasništo Corvina-edu. Računajući od preuzimanja robe 24 h primamo reklamacije. Ukoliko reklamaciju ne činite u datom vremenskom roku, Corvina-edu nije dužna da izvrši zamenu. Zamenu predmeta vršimo samu uz dokaz računa.

Prijava na bilten
Prilikom registracije automatski ste se prijavili na naš bilten. Ukoliko ne želite primati naš bilten lako ga možete otkazati.Ostalo

Corvina-edu negarantuje neprekidnost korišćenja internet platformi, niti je na bilo kojinačin odgovoran za eventualnu privremenu nedostupnost bilo koje od svojihplatformi, niti za delimično ili potpuno nefunkcionisanje ili pogrešnofunkcionisanje istih, kao ni za posledice koje bi mogle nastupiti iz upotrebeovih platformi. Corvina-edu nije odgovoran za tehničke probleme koji mogudovesti do kašnjenja i/ili pogrešne obrade elektronskih podataka, uključujući isistemski sat. Za napred navedeno odgovorni su davaoci internet usluga

Ova izjava oodgovornosti odnosi se na svu štetu, ili povrede koje bi mogle nastati izskrivenih nedostataka , grešaka, prekida, brisanja, kvara, kašnjenja u radu iliprenosu računarskih virusa, prekida u komunikacijama, krađe, uništenja ilineovlašćenog pristupa podacima, promene ili zloupotrebe podataka od stranetrećih lica, raskida ugovora, ponašanja suprotnog Uslovima korišćenja, nemara idr.


Neka od platformi Corvina-edu može biti privremeno nedostupna ili dostupna uograničenom obimu, kao rezultat redovnog održavanja sistema ili u slučajuunapređenja sistema.

Corvina-edu zadržava pravo izmene, ukidanja (privremeno ili trajno)bilo kog elementa svojih platformi, kao i usluga koje pruža, i sadržaja odnosnounosa, bez prethodnog odobrenja ili obaveštenja, uz primenu dobrih poslovnihobičaja, a naročito radi očuvanja integriteta platformi, bezbednosti podataka iredovnog servisiranja